Pentupäivitystä 30.6-14

30. kesä, 2014

"On niin huisketta välillä, ettei kerkiä ajatuksia kirjaamaan :D Tänään vanhimmat.. kauheeta jo 9vk. Vauhti on hurjaa ja luonteenpiirteet erottuu selvästi. Olen tavannut aivan ihania ihmisiä ja saan olla tyytyväinne uusiin tuleviin perheisiin. <3

Joukosta erottu selvästi Cazadat " Madde", neiti on todellinen touhutäti. Kun neiti aamulla herää on säpinät hetkessä käynnissä. Yön mukavin harrastus on minun hiuspompulan kähveltäminen johonkin aikaan yöstä. ;)
Cagan on määrätietoinen poika joka tietää missä on ruokapaikka ja parhaant nukkumapaikat. Myös löytää ekana kakkosmamman täydet tisut ja hetkessä imasee tyhjäksi. Rakastaa syliä.. <3
Cilo-Cilo on mukavuutta rakastava aivan ihanan luonteen omaava pojan kölliikä. Porukan isoin, jo nyt luovutuspainossa. Lempeä luonne ja kohtelee mukavasti myös pienempiä kamujaan.
Caba ja Cigna ovat kuin kaksoset, mutta luonteet on erinlaiset. Cigna eloisa elohiiri, syö hyvin ja monipuolisesti. Taas caba on rauhallisempi ja tavallaan vastakohta siskolleen mutta ei negatiivisesti. Hieman on neiti valikoiva ruuan suhteen, mutta kun saa broiskua eteensä se häviää. ;) Molemmat tytöt ovat leikkisiä ja ovat aina kimpassa.

Kakkospiiperot huomenna 6vk ja talossa nyt kova meno kun kaikki vilistää villisti. Olenkin antanut porukalle nimen 10 kerholaiset. Kasvetaan ja syödään leikitään, nukutaan ja aivan mahtavat perheet on meille tulossa. Luonteita haetaan vielä vaikka kyllä on erotettavissa jokainen persoona. "

Jaa tämä sivu

Pentupäivitystä 16.6.2014

16. kesä, 2014

"Viikot vierii ja tuvassa on kiirusta, sutinaa ja ihanien pienten tassujen sutinaa. :D Aika kuluu hurjaa vauhtia vaaviarkea pyörittäessä.

Ensimmäinen pentu kun sai uuden kodin ja vaikka viipeltää vielä monta viikoa kotona, tuli huokaus. Iltavuoron tauolla tuli haikeus ja ikävä samaan aikaan, mutta samalla hyvä mieli kun sai hyvän kodin.

Tämä kahden lähekkäisen pentueen sutina on ollut aivan kamalan ihanaa, kiireistä ja väsyttävää. Kuitenkin erittäin terapeuttinen vastapaino työlle ja tavan arjelle. Tämä on aivan ihana harrastus. Kyllä talossa on taas hiljaista kun tämä katras maailmalle suuntaa!

Nuorikko neidit ovat sivussa kypsyneet tulevikski mammoiksi ja huoltavat vaaveja hyvin. Tosin välillä hivenen liijan touhukkaasti. Viikarit vilistää ympäriinsä ja se häiritsee hoivaviettisiä tulevaisuuden mammoja. Mutta on mukava katsella luonnon omaa viettiä miten se herää näissä neideissä. Alkuun joko olivat kauhuissaan tai viileän välinpitämättömiä. Nyt hääräävät täyttä päätä emän lailla.

Tänään ykkösmamman viikarit on 7vk ja kakkosmamman huomenna 4vk. Olemme saaneet tavata aivan ihania kisuihmisä ja tuntuu turvalliselle sitten aikanaan luovuttaa vaavit piiiitkässä napanuorassa eteenpäin. Kiitokset heille. ;)"

Pentupäivitystä 9.06.2014

9. kesä, 2014

"Kovasti helle teettää meillä hommia! Mammat on niin tuskissaa, ettei tissitykset oikein ole mukavia hommia.
Ykkös piiperot jo vilistää vauhdikkaasti joka kolkassa ja löytävät alvariinsa jotain hommaa mistä karvat nousee pystyyn. Milloin ollaa kiipeilypuun ylimmällä orrella ja milloin jäämässä isompien leikin jalkoihin. Onneksi ollaan selvitty onnettomuuksitta. Hivenen jännittyneenä odotellaan kun kakkos piiperot saavat jalat alleen. ;)

Mamma kakkonen teki kunnon siirron helteillä kaikista tuulettimista huolimatta. Hänpä oli yks kaks vain majoittunut aulan oventaa pesueineen. Takaisin siirrosta ei sitten puhettakaan, no tehtiimpä vähän järjestelyjä. Mukuloille hivenen lämmikettä alle ja estot etti ovi mee kiinni ja viiperot taaperra ympäriinsä. Mamma katsoi vähä sillä silmällä, että kyllä keksivät aina jotain. Hätä ei lue lakia ja kaikki keinot sallittuja kun tämä täti suojelee vaaveja. :D 2 vaavit jo aika vilkkaita ja harjoittelevat kovasti jo kiipeämistä avaraan maailmaan."

Pentupäivitystä.. 1.6-14

1. kesä, 2014

"Mamma 1 pentujen reviiri laajeni tänään jo kolmanteen huoneeseen. Häntä vapisten kilpparineiti kipitti välillä kovaakin vauhtia eteenpäin. Hetken seisoi paikallaan ja katsoi ympärilleen ja matka jatkui rauhallisemmin. Tovin ihmetteli maailman suuruutta ja häntä viuhuen takaisin vauvvalan turvaan. Mamma mäkätti kovinkin karkulaiselle ja neiti tyytyy tisulle ja nukahtaa siihen. :D Pissat tulee urheasti jo laatikkoon, vaikka mamma edellen hoitelee osan asiasta. Mamma 2 yksiö on suosittu unipaikka ja tissikin maistuu aina kun silmä välttää. Viisikko täyttää huomenna 5vk ja vieraat ovat ihmetyttäneet maailmaa.

Mamma 2 vauvat taas täyttävät tiistaina 3.6 2vk. Silmät ovat auki ja kopassakin jo liikuskellaan hiukan. Mamma 1 pennut ovat usein pieniä lämmittämässä ja ovat todella sööttejä kun kasassa nukkuvat. Muutama vk vielä niin talossa tassujen tupina täysillä.

"

Pentupäivitystä..

30. touko, 2014

"Vauvalassa käy kuhina, sillä mamma 1 pian 5vk vanhat viisikko vilistävät täyttäpäätä ympäriinsä. :0) Pissat käydään jo laatikolla tekemässä, ellei mamma ole asiaa hoitanut. " Kandonneet " pennut löytyy aina mamma 2 yksiöstä. Siellä ne vetelevät sikeitä tyytyväisenä pienempien ympäröimänä. välillä hivenen nälän yllättäessä kipaistaan maitopaarillakin! Kaikki tämä tapahtuu mammojen ja vaavien sulassa sovussa. <3 Pian ryhdytään uusien makujen maisteluun.... ;)

Mamma 2 vaavit kasvavat mukavasti ja tisutkin löytyy ilman ihmeempiä kahinoita. Pian 2vk täyttävät vaavit kurkistelevat jo maailmaa. Silmät alkaa olla kaikilla auki vaikka vielä ei paljon nähdäkkään. Maitoa tulee reippaasti ja mammalle kyllä ruokakin maistuu. Sukupuolet ovat hivenen hakenut omistajaansa, kun pari on syntymäarvioinnista vaihtanut sukupuolta. Elikkä joukko koostuu yhdestä pojan viikarista ja kolmesta neidistä. Yksi viikari on vielä sukupuoleton, kun väri kertoo pojan ja hassua kyllä jalkoväli tyttöä. Elikkä kutsumme häntä hermatoviliksi, ;) kunnes kehittyy hivenen ja paljastaa sukupuolensa."