Teksti

10. tammi, 2015

Hei kaikki,  jälleen on aika raotella Aamentassun elämän saloja.

Joulu meni, eikä kuusetkaan kaatuneet vaikka kotona vilistää energisiä kisuja. Vuosi vaihtui ja vuodenvaihde vietettiin tietty kisujen kanssa jotka hyppivät ikkunasta ikkunaan missä lisää näitä kivoja leluja! (raketteja)

Nyt myös kisujen maailmassa alkaa tapahtua ja kiimat vuorollaan ilmaantuu. No eihän ne niin tulleet kun itse toivoi, mutta näinhän se menee. Kisut määrää ja minä sovittelen niiden mukaan. Syksyynhän olisin jo sovittanut vauvoja, mutta naiset oli eri mieltä. Kiimat alkoi vasta loppuvuodesta ja nyt on yksi mies jo käynyt vierailulla. <3 Siitä ei paljasteta vielä sen enempää, vaan odotellaan ja odottavan aikahan on pitkä. 

Joka tapauksessa Aamentassu on aloittanut vauvasuunnitelmien toteutuksen vuodelle 2015 ja tervetuloa mukaan jännittämään! ;)

Jaa tämä sivu

Pentupäivitystä 19.8.2014

20. elo, 2014

"Talo hiljenee ja pienet tassut viipeltää pian kaikki uusissa kodeissa. Nyt mietin mennyttä kevättä ja olen oppinut paljon tärkeää kisujen salatusta maailmasta. Vaikka on ollut todella kiirettä välillä ja haastellistakin normaalin ajen keskellä pyörittää 10 pentua. Aika on ollut kuitenkin aivan ihanaa ja nyt tuntuu tyhjälle, vaikka muutama vipeltää vielä kotosalla.

Nyt kuulostellaan tuulia ja järjestellään suunnitelmat kohdalleen. Blogi kirjoitukset hiljenee kunnes jälleen viriävät seuraavan astutuksen myötä. ;)"

Pentupäivitys 15.8.2014

15. elo, 2014

"Hei hulinaa!
Vielä kotona vilistää 10-kerhosta 7 valloittavaa pentua. Pian talo hiljenee kun lapset lähtevät uusiin koteihin ja haikeaa on. Onneksi voin olla tyytyväinen kaikkiin uusiin koteihin ja kiitos heille. Monen luona varmaan käyn kyläilee ja muilta pitemmänmatkalaisilta saan ihania päivityksiä. :)
Kuukaudet ovat olleen aivan kamalan ihania ja opettanut taas minulle paljon kisujen salaisesta maailmasta. Jokainen oppi on kullan arvoinen, kun harrastuksena on tämä ihana ja valloittava eläin kissa.
Nyt kissalassa vietetään tovi hiljaiseloa ja annetaan aikaa aikuisille kisuille. Kuulostellaan ja tuumaillaan tulevaa sekä katsotaan tuleeko milloin seuraavaa pesuetta. ;)"

Pentupäivitystä 17.7.2014

17. heinä, 2014

"Kaunis kesäinen aamu valkenee jälleen aivan ihanasti. 10-kerholaiset aloittavat aamuisen "nahuamisen" vieressä. Purraan varpaista, sormista ja haukataampa välillä leikkisästi neneästäkin. ;) Sellaisia kyljellään mönkiviä pentuja mammoinen on vierellä ja katsovat vielä unisilla silmillään, josko kohta heräisit.

Aamu menee tutusti perus hoidossa ja mukavasti on lapsille painoa tullut. Ruoka maistuu ja ennen kuin kerkiää edes omalle aamupalalle on ruokaa jo lisättävä pennuille. Mammat piipahtaa tarhassa ja lötkähtävät aurinkoon kurnuttaen lapsille. Tisut meistuu vielä vaikka vanhimmat on 11vk ja nuorikot 8vk. Tarkistan tisut ja maitoa tulee edelleen molemmilta mammoilta. Sitten alkaa mammojen huolto, harjataan aikuiset ja siinä samalla pinokaisetkin opettelevat siisteyden salat. Pennut alkaa hiipua unille klo 11 aikaan aamupäivällä ja mammat nauttivat hiljaisuudesta.

Tätä ihanuutta kestää vielä tovin, sitten alkaa lapsilla uudet seikkailut. Onneksi ei kaikki lähde yhtä aikaa ja saamme vielä elokuun lopulle asti nauttia tassujen töminästä. :)"

Pentupäivitystä 7.7-14

8. heinä, 2014

"Maanantai.., onko tavallinen maanantai no ei todellakaan. 10-kerholaiset tuijottavat unisilla silmillään ja pienet tassut hipasevat naamaa. Etkö jo voisi herätä ja kello on 5 aamulla. Aivan ihana vapaa kisun pentujen kanssa.

Ykköset tänään 10vk ja huomenna kakkoset 7vk. Aika lentää siivillä ja näistä hetkistä jää vain ihanat muistot.

Ykköset on kasvaneet jo lähtömittoihin ja kakkoset seuraa perässä kuin kilpaillen. Leikit luistavat sulassa sovussa ja päivän päätteeksi vallataan isäntäväen peti."