Kuva

21. huhti, 2015

Jaa tämä sivu

Kuva

21. huhti, 2015

MINÄ OLEN 5VK JA VÄHÄN VÄSY.

MINÄ OLEN 5VK JA VÄHÄN VÄSY.

Jälleen pentupäivitystä.

12. huhti, 2015

"On sunnuntai aamu, ympärillä hiljaista vain pieni tuhina kuuluu. Molemmin puolin on mammakisu imetyspuuhissa. Liki 4vk pirpanat ovat jo taitureita tisun metsästyksessä. Menee vain hetki ja maidot on imastu. Mammalla suunnaton ruokahalu, kuppi tyhjenee hujauksessa monasti pv.
Mamma kakkonen haeskelee vielä, näin kolmantena vrk rytmiä vauvanhoitoon. Hiukan haeskelee, mikä on omsn vaavien ääni ja milloin siskon vaavit vain leikkii.
Aivan valloittavqt vaavit matkaavat kohti maailmaam. ;)"

Teksti

9. huhti, 2015

No niin, nyt on aamentassun kaksi mammaa synnyttänyt. Mamma kaksi sai tänään pitkän jännittävän odotuksen jälkeen 3 isoa vaavia. Mamma odotteli loppuun asti rauhallisesti, vain kätilö hermoili. Synnytys sujui sutjakkaasti vaavien koosta huolimatta.

Nyt kissala rauhoittuu arkeen viikon verran, kunnes ensi vk koittaa. Silloin on mamma kolmosen synnytys.

Mamma ykkösen vaavit alkaa olla jo aika vekkuleita ja kohta tassut kantaa laajemmallekin. 

Teksti

23. maalis, 2015

Niin se kissalan maailma vilkastui viidellä vilkkalla kisulla. 16.3 putkahti suht vaivalloisesti 4 vaavia maailmaan. Mamma ryhtyi lepäilemään ja kuin mitään ei olisi enää tapahtumassa. Minä taas olin toista mieltä sillä masussa kuului vielä viitosen sydänäänet ja tomerat potkut. Niimpä alkoi viitosen odotus.... ja se tuntui iäisyydeltä. Yö meni mammalla nukkuessa ja aamulla kun vaavit kömpi tiiviisti tisulle alkoi supistella uudelleen. Pitkin päivää viitonen matkasi maailmaan ja viimein iltapv 15.10 oli matka pää. Syntynyt oli viides vauva, reilun kokoinen poika. Pesueessa on siis 2 poikaa ja 3 tyttöä.